Guvernul Orban a trecut. Mihai Fifor, mesaj: Guvernul născut din ură și trădare

Mihai Fifor a transmis un mesaj, după ce Guvernul Orban a trecut în Parlament.

"De astăzi începe oficial austeritatea. Guvernul Orban este născut din ură și trădare, nu din votul cetățenilor români. Este un guvern clădit pe ura anti-PSD a celor de la PNL, USR sau PMP și votat de trădătorii de la ALDE, de la Pro-România, de la UDMR și, din păcate, chiar din partidul nostru. Ei vor purta în frunte stigmatul trădării când Guvernul lui Iohannis va face ceea ce au anunțat: comasarea spitalelor, tăierea salariilor bugetarilor și a voucherelor de vacanță, concedieri în masă, înghețarea sau tăierea salariului minim, anularea creșterii punctului de pensie și impozitarea pensiilor mici, dar și explozia facturilor plătite de populație la energie electrică și la gaze naturale după eliminarea plafonului impus de PSD", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

"Veți vedea cum v-au mințit!"

"Azi trecem de la o guvernare pentru oameni, la o guvernare pentru altfel de interese! Veți vedea cum v-au mințit! Vor eșua în toate lucrurile de care ne-au acuzat pe noi: nu vor face autostrăzi, nu vor construi spitale, datoria publică va crește, nu doar nominal, ci și ca pondere în PIB, inflația va crește și ea. Iar cel mai rău e că banii nu vor mai ajunge în buzunarele românilor și în conturile clientelei lor politice.

Îi mai puteți opri la votul din noiembrie. Dați forță PSD și votați Viorica Dăncilă, singurul candidat la prezidențiale care luptă împotriva austerității. Toți ceilalți sunt complicii lui Iohannis, pentru că sunt susținuți de partide care astăzi au decis pentru austeritate. Votați în noiembrie împotriva austerității!", a mai scris Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel