Guvernul Orban a trecut! Bogdan Chirieac, efect pentru Klaus Iohannis la prezidențiale

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că trecerea Guvernului Orban este singura realizare a președintelui Klaus Iohannis. 

Bogdan Chirieac a fost întrebat la România TV despre cât de mult influențează votul de învestire a Guvernului și care sunt șansele Vioricăi Dăncilă de a intra în turul al doilea la prezidențiale. 

”Doamna Viorica Dăncilă intră în turul al doilea cu domnul Klaus Iohannis. Practic, acestea sunt opțiunile românilor. Cât de mult influențează acest Guvern? Este singura realizare a domnului Iohannis din cei cinci ani de mandat prezidențial. A dat jos un Guvern al unui partid din România și a pus în loc un Guvern al altui partid din România. Nu a făcut autostrăzi, nu spitale, nu”, a susțint Bogdan Chirieac. 

În contextul în care Klaus Iohannis ar putea fi reales în condițiile în care nu apare public la dezbateri, televiziuni, etc., Bogdan Chirieac a precizat: 

”De aceea, eu cred foarte puțin în sondajele aflate acum pe piață. Nu îmi explic cum poate cineva să aibă 45% în condiția în care nu se poate lăuda cu nimic în ultimii cinci ani decât cu cea mai proastă imagine a României de pe vremea lui Ceaușescu și până în prezent. Și pe vremea lui Ceaușescu au fost momente când România era extraordinar de sus în opinia internațională. E mai proastă imaginea României de astăzi decât a avut-o România după mineriada din 1990. Este vorba despre votul poporului nostru pe care îl respectăm. Dacă poporul nostru se simte reprezentat de domnul Klaus Iohannis, să ne asumăm cu toții asta. Dar atunci să nu mai țipăm că doar PSD-ul nu a făcut autostrăzi, că nu a făcut, din nefericire, dar a fost și Băsescu 10 ani de zile. Nici el nu a mobilizat energiile din România ca să construim autostrăzi. Doar o luptă politică fără nicio consecință, decât întârzierea dezvoltării României. Prin trecerea Guvernului, în mod evident, președintele Iohannis capătă câteva puncte în plus la alegerile de duminică”, a mai sus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel