Guvernul nu mai măreşte salariile profesorilor de la 1 septembrie. Marius Budăi: Dacă nu se pricep, să plece acasă

Guvernul Orban a anunţat că salariile profesorilor nu vor mai creşte la nivelul din 2022 de la 1 septembrie 2020, pentru că măsura ar fi discriminatorie faţă de alte categorii de bugetari. Decizia a fost criticată de fostul ministru al Muncii, Marius Budăi. 

"Nu mă mai miră nimic la Guvernul 'n-am bani'. Aş fi vrut să nu am dreptate, dar am spus din campania electorală ca va urma austeritate, iar colegii spuneau că promovez fake news-uri. Iată că nu sunt! Dacă nu mai creşte salariile profesorilor, pe  motiv că sunt discriminatorii pentru alţi bugetari, ce va face Guvernul? Va tăia şi salariile medicilor? De asta vor alegeri anticipate, pentru că au măsuri de austeritate", a explicat fostul ministru al Muncii. 

"Să plece acasă"

"Dacă nu sunt bani şi nu se pricep să facă rost, să plece acasă. Profesorii trebuiau să primească de la 1 septembrie banii de la nivelul din 2022. Nu trebuie să ne mire, totuşi, pentru că ministrul Cîţu a spus că Sănătatea şi Educaţia nu reprezintă priorităţi pentru Guvernul PNL. La finalul anului trecut erau încă în campanie electorală. Acum se grăbesc cu anticipatele ca să poată lua toate măsurile de austeritate pe care şi le doresc", a spus Marius Budăi la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel