Guvernul britanic critică atitudinea parlamentarilor privind Brexit

Membrii Camerei Comunelor trebuie să respecte rezultatul referendumului pe tema Brexit, a declarat consilierul premierului Boris Johnson, Dominic Cummings, conform site-ului postului Sky News.

Dominic Cummings, un apropiat al premierului britanic Boris Johnson, a afirmat, în cadrul unei lansări de carte, că nemulțumirea britanicilor în legătură cu membrii Parlamentului de la Londra „nu este surprinzătoare”, dat fiind ritmul procesului de negociere a ieșirii Marii Britanii din UE, comparat de acesta cu o „plimbare prin parc”.

Consilierul britanic a sugerat, totodată, că opiniile critice la adresa membrilor Parlamentului britanic vor înceta atunci când aceștia vor începe să respecte rezultatele referendumului din iunie 2016, în urma căruia s-a hotărât ieșirea Marii Britanii din UE, transmite Mediafax.

„Membrii Parlamentului au spus că vom avea un referendum și că vom respecta rezultatul, iar după au urmat trei ani de amânare în toate părțile”, a afirmat Dominic Cummings. În cadrul aceleiași declarații, strategul politic a comparat, în manieră ironică, eforturile premierului Boris Johnson de a obține un acord care să reglementeze ieșiea din blocul european cu o „plimbare prin parc”, față de procesul de referendum, mult mai ușor de realizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel