EXCLUSIV  Guvernul, atacat de propriii oameni. Ilan Laufer, acuzații de SABOTAJ

Sedinta de Guvern
Sedinta de Guvern

Ilan Laufer a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre o situaţie întâlnită foarte des în ultima perioadă, cea a trimişilor României în străinătate care, prin declaraţiile pe care le fac, aduc prejudicii de imagine statului român. 

În cadrul interviului acordat DC News, Ilan Laufer a atras atenţia asupra a două aspecte care, în opinia sa, nu fac decât să prejudicieze statul român şi să afecteze imaginea României în străinătate: atacurile susţinute ale unor europarlamentari şi cele venite din partea unor trimişi ai statului român în străinătate. Dacă în privinţa celor dintâi, electoratul este cel care poate taxa acest lucru, în ceea ce-i priveşte pe cei din cea de-a doua categorie se poate acţiona, în opinia lui Ilan Laufer, la nivel administrativ. 

"România are o mare problemă şi e una pe care o are inclusiv Guvernul României în mod direct: avem foarte mulţi trimişi ai Guvernului, în mod direct, în străinătate: avem misiuni consulare, economice, ambasade în foarte multe ţări. Iar în momentul în care există o campanie de denigrare, de desfiinţare a Guvernului României, a măsurilor pe care coaliţia PSD-ALDE le promovează pentru binele cetăţenilor României, (...) avem inclusiv oameni trimişi de Guvernul României în misiuni care nu fac altceva decât să saboteze Executivul", a declarat Ilan Laufer.

Românii vor vota şi vor decide

"Asta cu europarlamentarele, că avem europarlamentari de dreapta de la PNL şi alte partide care dau împotriva intereselor României şi vor să creeze probleme în ţară, să agite lucrurile ca să capteze atenţia, ne-au făcut  o daună groaznică, din care toţi românii pierdem. Dar sunt europarlamentari, iar românii vor vota şi vor decide: mi-a plăcut europarlamentarul care mi-a înjurat ţara cinci ani de zile, să îl mai votăm o dată. Sau nu mi-a plăcut şi vreau să meargă acolo alţi europarlamentari. (...)

Revin, avem oameni ai Guvernului României trimişi în alte ţări care înjură Guvernul, ţara şi interesele României. Ce ar fi să fie chemaţi? Să fie rechemaţi cei care continuă să propage informaţii false, neadevărate despre Guvern, care îşi depăşesc atribuţiile acolo unde se află. Sunt nenumărate cazuri de acest fel", afirmă Ilan Laufer.   

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Ilan Laufer:

 

Vezi şi: Dieta cu brânză. Slăbești până la 3 kilograme pe săptămână

Teodorovici: Execuția bugetului va fi monitorizată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel