Autostrada București - Brașov. Guvernul aprobă declanșarea exproprierilor

Autostradă
Autostradă

Guvernul va aproba, în şedinţa de miercuri, o hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere a unor imobile proprietate privată situate în zona lucrărilor de pe Autostrada Bucureşti-Braşov

Guvernul va adopta, miercuri, o hotărâre pentru declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional Construcţia autostrăzii Bucureşti-Braşov, tronson Predeal-Cristian +Racord.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, se va discuta un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 390/2017 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional -Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti-.

Potrivit hotărârii, „sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor, în condițiile legii, pentru imobilele prevăzute sunt în cuantum de 2.273,3 mii lei și se încadrează în sumele aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 390/2017”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel