Modernizarea stadionului Giuleşti, anunţul Guvernului

rapid baraj
rapid baraj

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru stadionul Giuleşti 'Valentin Stănescu'.

Executivul a adoptat, joi, o hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru consolidarea şi modernizarea stadionului Giuleşti 'Valentin Stănescu', a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

'În şedinţa de Guvern de astăzi a fost adoptată o hotărâre de Guvern prin care au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi modernizarea stadionului Giuleşti 'Valentin Stănescu', realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii', a spus Barbu, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că în urma lucrărilor de modernizare şi consolidare stadionul Giuleşti va avea o capacitate de 14.000 de locuri pentru spectatori, din care 75 de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, Barbu a indicat faptul că stadionul va avea o suprafaţă desfăşurată de 40.491 metri pătraţi.

El a precizat că durata de realizare a obiectivului este de 21 de luni, iar valoarea totală a investiţiei este de 121.130.000 lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat din bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor - care, prin Clubul Sportiv Rapid, este şi beneficiarul obiectivului de investiţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel