Guvern Tudose. Goțiu (USR): Vă garantez asta

Vicepreşedintele Senatului, Mihai Goţiu, a susţinut că parlamentarii USR nu vor vota pentru guvernul condus de Mihai Tudose. 

"Nu am discutat cu colegii dar cred că pot să garantez 101% că nu vor fi voturi de la USR pentru acest guvern", a spus senatorul USR. 

Acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că Educaţia şi Cercetarea nu au fost unite într-un singur minister, dar şi de nominalizarea lui Mihai Fifor pentru postul de ministru al Economiei. 

"M-aş fi aşteptat ca la Educaţie să se revină la fostul sistem, cu un singur minister nu cu două. Aici e o durere a mea, personală, pentru că cercetarea a început dezastruos acest an. (...) Practic, cercetătorii sunt în imposibilitatea de a funcţiona în acest an. (...) E o surpriză nominalizarea domnului Fifor în condiţiile în care domnul preşedinte Iohannis l-a mai respins o dată, când a fost nominalizat la ministerul Transporturilor. Nu ştiu dacă nu este o provocare din partea PSD să îl pună iarăşi pe listă în acest moment", a explicat Mihai Goţiu. 

În opinia senatorului USR, este o surpriză şi nominalizarea premierului şi desemnarea acestuia de către preşedinte. 

"Ambele lucruri sunt surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât cei din PSD se plângeau de mult timp că ar fi victime ale unor jocuri oculte şi mai puţin democratice ale serviciilor secrete. Vedem că cel pe care l-au nominalizat şi l-au susţinut ca premier are legături cât se poate de directe cu Oprea şi cu Academia de plagiate de la SRI", a mai spus Mihai Goţiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel