Guvern PSD. Dosar DNA. Paul Stănescu, despre amenințări: Destul de curios

Paul Stănescu, ministru Dezvoltării și vicepremier, a vorbit la România TV despre dosarul închis și apoi redeschis de DNA.

Paul Stănescu a precizat că prezumția de nevinovăție nu mai contează. 

„Din păcate cred că trebuie să fim foarte atenți în Parlament. Eu am spus-o de mereu că legislația noastră trebuie să fie în concordanță cu legislația europeană, nimic mai mai mult.

Sper ca actuala coaliție, majoritatea parlamentară, în următoarea sesiune paralmentară să facă acest lucru”, a declarat Paul Stănescu.

În ceea ce privește scrisoarea de la Juncker pe Legile justiției, Stănescu spune că „e greu să interpretez acea scrisoare de la Bruxelles. O să fiu foarte sincer, pare o chestiune mai mult politică”, dar precizează că „e o urgență să punem în concordanță legislția noastră cu cea europeană, în ceea ce privește prezumția de nevinovăție”.

DNA are denunțul, dar nu găsește denunțătorul

„Îmi duc aminte că au găsit un nume, conicidență, undeva în județul Mureș, o persoană care era pensioner. Zicea că nu știe niciun Stănescu”.

În ceea ce privește demisia, Paul Stănescu e clar: „Nu-i vorba de mine, e vorba de imaginea guvernului României”.

Acesta a vorbit și despre posibile amenințări, catalogând ”curioasă” acțiunea DNA, tocmai în momentul când se formează Guvernul.

„Nu am fost amenințat, nu pot să zic așa ceva. Pare la prima vedere destul de curios, totul s-a întâmplat foarte repete. După data de 15 când s-a schimbat Guvernul, pe data de 17, DNA cere redeschiderea dosarului, după data de 18 apare citația. Sigur că poți interpreta acest lucru, dar probabil că acestea sunt procedurile”, a declarat Paul Stănescu care a mai spus că e nevinovat.

„În momentul în care voi fi inculpat, eu Paul Stănescu, îmi voi da demisia din Guvernul României”, a concluzionat ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel