Guvern Orban: Gabriela Ciot a demisionat

Guvern Orban: Gabriela Ciot a demisionat. foto: Facebook
Guvern Orban: Gabriela Ciot a demisionat. foto: Facebook

Gabriela Ciot a demisionat din funcția de secretar de stat pentru Afaceri Europene în MAE.

Secretarul de stat pentru Afaceri Europene din MAE, Gabriela Ciot, a anunțat că a demisionat din funcție, urmând să se întoarcă la Facultatea de Studii Europene a Universității „Babeș-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, unde este cadru didactic.

Gabriela Ciot a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook. ”Am luat decizia de a demisiona din funcția de secretar de stat pentru Afaceri Europene. Am fost onorată să lucrez pentru România și pentru români pe perioada exercitării mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pentru relația cu Parlamentul European și al Președinției Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării", a menționat aceasta.

Gabriela Ciot a declarat, marți, pentru Mediafax, că se va întoarce la catedra de la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj-Napoca, unde este cadru didactic.

”Eu sunt universitar, am acceptat această poziție în septembrie 2017 pentru a lucra pentru România, mai ales în vederea exercitării mandatului de președinție a Consiliului UE. Aceasta este regula democratică, mi-am predat mandatul", a spus Ciot. Gabriela Ciot este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel