Guvern Orban. Cine este Monica Anisie, propusă de PNL pentru Ministerul Educației. Și ea a fost în Guvernul Cioloș

Monica Anisie, în vârstă de 46 de ani, este profesoară de Limba Română la Colegiul Vianu din București. Ea este și președintă a PNL Sectorul 2.

Monica Anisie a deținut funcția de secretar de stat pe învățământul preuniversitar în Ministerul Educației, în perioada Guvernării Cioloș.

Monica Cristina Anisie este un om politic român, în vârstă de 43 de ani, președinte al PNL sector 2 și profesor de Limba și Literatura Română la Colegiul Vianu din București. Anisie este absolventă a facultății de Limbi și Literaturi Străine din București din 1996 și are două diplome de master în Management Educațional și în Integrare și Europeană Problematică Socială, obținute între 2007 și 2009, potrivit Mediafax. 

La bază, Monica Anisie este profesor de Limba Română, din anul 1994 și a deținut funcția de Inspector Școlar General Adjunct între 2009 și 201, la Inspectorarul Școlar al Municipiului București. A fost Consilier în Departamentul de Educație și Cercetare în Administrația Prezidențială, între 2012 și 2014.

Anisie a deținut funcția de Director în Direcția de Inspecție Școlară în Ministerul Educației între februarie 2014 și ianuarie 201 și pe cea de Director General în Direcția Generală pentru Învățământ Preuniversitar în Ministerul Educației.

Propunerea lui Orban pentru funcția de ministru al Educației, a fost secretar de Stat în Ministerul Educației, din februarie 2016, până la sfârșitul mandatului Guvernului Cioloș.

PNL a validat, joi, în unanimitate, în ședința Biroului Politic Național, lista finală cu propunerile de miniștri pentru formarea noului Guvern. Executivul condus de Ludovic Orban urmează să aibă un vicepremier, pe Raluca Turcan, și 16 ministere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel