Guvern, listă miniștri. Dragnea: Unele propuneri nu au fost acceptate de doamna Dăncilă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut declarații înainte de CExN despre viitorul Guvern condus de Viorica Dăncilă. 

”Au fost propuneri, unele au fost acceptate de doamna Dăncilă, s-ar putea să fie două-trei domenii, unde să fie mai multe opțiuni și se va tranșa prin vot, dar, la fiecare propunere, va fi vot nominal” a spus Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă Paul Stănescu va face parte din noul Executiv, președintele PSD a răspuns: ”Dl Paul Stănescu a anunțat ce va face dacă instanța va decide redeschiderea dosarului, a zis că-și prezintă demisia”. 

Propunerile de miniștri nu au fost trimise la Cotroceni, în ciuda invitației la consultări: ”Nu pot să trimit președintelui o listă cu opțiuni”. 

”Nu cred că va fi niciun ministru cu astfel de probleme (n.r. penale)”, a mai precizat liderul PSD. Întrebat dacă Rovana Plumb va fi în Guvernul Dăncilă, el a replicat: ”Dar Rovana Plumb ce probleme are?”. 

Minciună din România, transmisă la CE

Cât despre avertismentele Comisiei Europene și noua scrisoare în care au precizat că sunt foarte bine informați, Liviu Dragnea a răspuns: ”Noi o să prezentăm zilele următoare o minciună transmisă oficial de aici. Pentru noi și pentru Comisie este important să fie o relație de colaborare bazată pe adevăr și informare corectă”. 

[citeste si]

Cât despre demisiea lui Marius Dunca din Guvern, Liviu Dragnea a răspuns: ”Da, mi-a spus de ieri, vrea să se ocupe mai mult de Organizația Brașov”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel