EXCLUSIV  GUVERN DĂNCILĂ, VOT UDMR. Mișcări DECISIVE în Parlament, confirmate din PNL

O informație de ultimă oră vine chiar înainte de votul pentru învestitura Guvernului Dăncilă. 

Agerpres a transmis, pe surse, că urmează întâniri-cheie între forțele politice ale Opoziției. Astfel, potrivit surselor, preşedintele PNL, Ludovic Orban, se întâlneşte cu liderul grupului deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, şi cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. Întâlnirile au loc înainte de plenul comun al Parlamentului privind învestirea Guvernului Dăncilă. Ei vor discuta despre votul privind învestirea noului Guvern. 

Informația este confirmată pentru DCNews din PNL. 

Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat, pentru DCNews”toate declarațiile sale de până acum confirm această întâlnire”. Liderul PNL a mai spus că ”întâlnirile sunt normale și firești”

[citeste si]

Anunțul despre aceste întâlniri a fost făcut, într-adevăr, de către Ludovic Orban de săptămâna trecută. Liberalul a declarat că reprezentanții PNL vor purta discuţii cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentari individual pentru a-i convinge să nu voteze învestirea Guvernului Dăncilă.

PNL va vota împotrivă, la vedere, a mai precizat liderul PNL. Mai mult, Ludovic Orban a făcut apel la parlamentarii care ”mai au capul pe umeri şi mai au un pic de sensibilitate faţă de soarta României” să facă la fel.

UDMR încă nu a luat o decizie în ceea ce privește Guvernul Dăncilă, urmând să o ia după întâlnirea grupurilor parlamentare ale formațiunii politice, în urma audierilor din comisiile speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel