GUVERN DĂNCILĂ. Tăriceanu, după întâlnirea cu Dragnea: Pot să confirm

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a spus că, la întâlnirea de joi cu liderul PSD Liviu Dragnea, nu au existat negocieri privind numărul de portofolii care ar reveni ALDE în Cabinetul Dăncilă.

"Nu am avut niciun fel de negociere. Ne-am întâlnit să punem la punct unele detalii legate de şedinţa Birourilor permanente de vineri şi de şedinţa de luni a Parlamentului în care va fi votul de învestitură pentru premierul desemnat. Nu am negociat nimic. Discuţiile pe aceste subiecte au decurs într-o atmosferă foarte colegială. Ca atare, toate speculaţiile din ultima perioadă nu au avut niciun fel de fundament", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

"Acest lucru pot să vi-l confirm"

"Relaţia dintre PSD şi ALDE a funcţionat foarte bine, nu am avut niciun fel de discuţii câtuşi de puţin contondente pe aceste subiecte. De la început am convenit că nu vom face o restructurare a Guvernului. Acest lucru pot să vi-l confirm, dar este un bun prilej pentru a evalua activitatea unora dintre miniştri şi, în câteva cazuri, puţine, vor exista nume noi", a spus Tăriceanu, joi, 25 ianuarie, la Antena 3.

[citeste si]

De asemenea, întrebat dacă ALDE îşi păstrează aceleaşi portofolii şi aceiaşi miniştri, Tăriceanu a confirmat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel