Guvern Dăncilă. Romeo Lungu: Marcel Ciolacu a făcut ceva ce puțini oameni politici fac

Romeo Lungu
Romeo Lungu

Romeo Lungu, membru PSD, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, a transmis un mesaj după ieșirea de la Guvernare a Vioricăi Dăncilă.

”Ieri PSD a ieșit de la guvernare, însă a făcut-o cu capul sus, pentru că fiecare clipă petrecută în executiv a fost pentru mai binele românilor. Este adevărat că s-au făcut greșeli, poate anumiți miniștri nu au fost cei mai potriviți, poate comunicarea nu a fost cea mai bună, poate schimbarea propriului guvern prin moțiune de cenzură și incoerența mesajelor referitoare la justiție, s-au reflectat în gradul de încredere al populației însă, în ciuda acestor aspecte, pe care ni le asumăm, nivelul de trai al românilor pe timpul guvernării PSD a crescut constant.


Foarte curioși suntem să vedem cum se vor descurca cei din PNL cu pensiile, salariile, spitalele și autostrăzile, fiindcă am văzut deja cu ce soluții sunt ei obișnuiți: tăieri, comasări și anulări.


Guvernarea PSD a coincis la Buzău cu un progres constant. Marcel Ciolacu, fost vicepremier și actual președinte al Camerei Deputaților, a făcut ceva ce puțini oameni politici fac, odată ajunși în funcții importante în stat, s-a zbătut zi de zi pentru buzoienii săi și nu s-a lăsat până când nu a reușit să atragă tot ce se putea pentru județul său. Datorită implicării și perseverenței liderului nostru, Buzăul a atras fonduri record pentru investiții, dovadă că omul chiar sfințește locul.


Duminică, 10 noiembrie, votăm Viorica Dăncilă pentru că avem nevoie de un președinte care să fie alături de fiecare român!”, a fost mesajul lui Romeo Lungu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel