GUVERN DĂNCILĂ. Marius Pieleanu: O să fie o surpriză

Rodica Mitu / 24 ian 2018 / 22:31

Marius Pieleanu, miercuri seară, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, a discutat și despre componența Guvernului Dăncilă.

La Educație, „e și doamna Andronescu, dar pe primul loc e altcineva din afara partidului. Cu CV serios și o să fie o surpriză", a spus sociologul Marius Pieleanu în emisiunea România 9. Până acum se vehicula că, cel mai probabil, ministrul Educației, Liviu Pop, ar putea fi înlocuit cu Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației.

La Sănătate, a spus „Bodog sau Nassar”. De asemenea, a declarat că ministrul Felix Stroe ar urma să rămână la Ministerul Transporturilor.

[citeste si]

Nominalizările pentru funcțiile de miniștri vor fi făcute vineri.

Demisie Mihai Tudose

Amintim că Mihai Tudose a demisionat din funcţia de premier săptămâna trecută, după ce membrii CEx PSD au decis să îi retragă sprijinul politic. Acesta nu a asigurat interimatul la Palatul Victoria. "Partidul a decis că e nevoie de un alt guvern. Poate am şi eu vina mea. Am zis de la început că îmi asum. Îmi reproșez că nu am făcut mai mulţi kilometri de autostradă. Plec cu fruntea sus. Relaţia cu Liviu Dragnea este acum bună", declarase Mihai Tudose la finalul ședinței CEx al PSD.