Guvern Dăncilă, componență. Marius Pieleanu, informație din PSD

Sociologul Marius Pieleanu a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de întâlnire”, noi informații despre componența Guvernului condus de Viorica Dăncilă. 

”Paul Stănescu se pare că a acceptat funcția de vicepremier.” a spus sociologul Marius Pieleanu. Totodată, Marius Pieleanu a mai afirmat că este posibil ca Eugen Teodorovici să fie ministrul Fondurilor Europene. În plus, în noul Executiv ar putea să se întoarcă Răzvan Cuc, dată afară de către Mihai Tudose odată cu Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. 

[citeste si]

Potrivit informațiilor transmite anterior, se pare că este mai mult ca sigur că Ecaterina Andronescu va fi noul ministru al Educației. Aceasta a afirmat că ”ia în calcul” acest lucru. Totodată, Liviu Pop a afirmat că nu a fost contactat pentru a face parte din noul Executiv. 

Un al nume este Rodica Nassar la Sănătate, potrivit analistului politic Bogdan Chirieac. Acesta a mai lansat un nume în spațiul public: Sorin Bota la Transporturi. 

La CExN-ul de luni al PSD urmează să fie luate deciziile cu privire la componența Guvernului condus de către prim-ministrul Viorica Dăncilă. Liviu Dragnea, președintele partidului, a afirmat că se vor face analize clare cu privire la viitorii miniștri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel