GUVERN DĂNCILĂ. CEx PSD. Cătălin Rădulescu: Vor fi schimbaţi 8-9 miniştri

Un sfert dintre actualii miniştri vor pleca, a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al PSD, deputatul Cătălin Rădulescu.

În şedinţa de luni a PSD va fi făcută o analiză a ministerelor şi a fiecărui ministru, după care se va stabili ce miniştri vor rămâne şi vor urma negocieri cu filialele pentru desemnarea noilor miniştri, spune deputatul.

"Cam un sfert dintre miniştri vor pleca şi vor fi înlocuiţi. Cred că de data asta se va face o analiză serioasa, astfel încât să fie puşi miniştri cu expertiză", a declarat Rădulescu înaintea şedinţei CEx.

El a spus că filiala Argeş, de exemplu, trebuia să facă nominalizarea pentru Ministerul Comunicaţiilor, dar nu va nominaliza o persoană pentru acest portofoliu pentru că nu are pe nimeni cu expertiză. 

"Am stabilit că, neavând un om cu expertiză aşa bună, sa nu propunem o persoană pentru acest minister. Asta trebuie să fie valabil pentru fiecare organizaţie - dacă nu are pe cineva cu expertiză, să nu propună de dragul de a propune", a adăugat Rădulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel