Gușă, sfat pentru Dăncilă. ”Aveam informații că unii sunt puși în jurul ei ca să-i distrugă campania”

Consultantul politic Cozmin Gușă îi atrage atenția premierului Viorica Dăncilă asupra oamenilor din jurul său, care ar lucra în beneficiul lui Dan Barna. 

Cozmin Gușă crede că Rovana Plumb nu a avut o susținere puternic pentru funcția de comisar european, subliniind că au mai existat candidați cu probleme de integritate, cel mai bun exemplu fiind chiar Jean-Claude Juncker. ”La noi a fost și candidatura șchioapă și nici susținerea nu a fost pe măsură”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

Cozmin Gușă, sfat de la distanță Vioricăi Dăncilă

Consultantul politic subliniază că respingerea Rovanei Plumb și eșecul vizitei în SUA vor fi decontate de Viorica Dăncilă, la moțiunea de cenzură. ”I-aș da un sfat de la distanță doamnei Dăncilă: Dacă vrea să nu i se prăbușească toată campania electorală - e previzibil să se întâmple asta -, să își concedieze de îndată toți consilierii pe care îi are, atât cei formali cât și cei informali, pentru că în mod evident au băgat-o în gard. La această mare problemă, apropo de Rovana Plumb și susținerea ei, se adaugă această vizită în SUA total nepregătită, total încropită”, a explicat consultantul politic.

El consideră că situația va fi și mai complicată pentru Viorica Dăncilă dacă nu se întâlni cu Mike Pence, vicepreședintele american, considerând că beneficar va fi Dan Barna. 

”De la începutul campaniei, aveam informații că unii din jurul lui Dăncilă sunt puși acolo cu scopul de a-i distruge campania, care începuse destul de bine, în baza unor relații subterane care se vor reporta în folosul candidatului USR Dan Barna, pe care rezerviștii din serviciile secrete îl vor în turul doi alături de Klaus Iohannis, în speranța lor că-l vor prezenta ca anti-sistem, care să adune în turul doi toate voturile anti-sistem, venite de la Mircea Diaconu, Cumpănașu, sau de la pesediștii supărați pe înjurăturile lui Klaus Iohannis la adresa lor, la fiecare ieșire publică.” este de părere Cozmin Gușă, care spune că există riscul ca Viorica Dăncilă să pice cu cinci etaje. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel