Gușă: PSD, pus în cui. Birchall, joc în afara partidului

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre situația din PSD.

"PSD-ul este pus in cui de catre aceasta doamna, fosta domnisoara, Ana Birchall, care flutura peste tot pasaportul de incredere din partea partenerului american, ca si cum, vezi-Doamne, daca vin americanii si sustin un prost sau o proasta, noi trebuie sa facem drepti pentru ca e al americanilor. Nu! Americanii au decizia la ei in tara, o tara zbuciumata in acest moment si pot sa induca niste directii de strategie comuna cu partenerii pe care ii au, printre care Romania. Dar in niciun caz nu pot impune persoane in jocul politic, guvernamental si administrativ intern".

„Deci, problema din justitie semnificata astazi de catre Ana Birchall este al doilea punct in care Viorica Dancila poate sa piarda sau poate sa castige. Ana Birchall face un joc in afara partidului. Eu cred ca si in afara Romaniei, dar o sa imi iau rezerva sa vorbesc despre asta pe larg in viitor, pentru ca am toate datele la dispozitie, a spus Gușă la Realitatea TV.

Jocul moțiunii, cel mai important pentru Dăncilă

„Deci, eu o consider pe Ana Birchall un politician deloc dedicat intereselor nationale. Nici macar nu are importanta ca este din PSD, nu din PNL. Un personaj nefrecventabil din toate punctele de vedere. Si daca o sa ma apuca vreodata sa vorbesc despre nefrecventabilitatea doamnei Birchall, de la scoala pana la comportamentul personal, va fi vai si amar. Dar, deocamdata, ma abtin.

Iar cel mai important pentru Viorica Dancila este jocul din aceasta saptamana referitor la motiune. Totul se va modifica, daca luam in calcul ca motiunea va trece sau nu. Practic, acest loc doi al ei, anuntat de USR-isti astazi, se poate consolida sau se poate zdruncina foarte tare in urma deciziilor pe care Viorica Dancila si PSD le iau in aceasta saptamana. Si, bineinteles, cu finalul motiunii de cenzura despre care vorbeam si care probabil ca va fi votata saptamana viitoare", a mai spus Cozmin Gușă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel