Urmărește emisiunea live


Gușă, după alegerile europarlamentare: Există un deal subteran. Marele pierzător

Cozmin Gușă a analizat efectul alegerilor europarlamentare asupra scenei politice, făcând mai multe observații.

"Am asistat la o resetare a jocului politic la care nimeni nu s-a așteptat, nici beneficiarii, nici perdanții. Klaus Iohannis a apărut primul, dar cu un ochi vesel și unul trist, pentru că a înțeles azi nu doar că referendumul său a trecut pe un impuls major de la publicul USR-PLUS, dar mai mult decât atât, că are un contracandidat cu precizie, exact din acea zonă. Acest candidat se numește Dacian Cioloș. Nu au cum să-l mai dea la o parte de la candidatura pentru președinția României", a spus Cozmin Gușă, potrivit realitatea.net.

"Există un deal subteran"

"La București, Dragnea a închinat steagul. Există un deal subteran în ceea ce-l privește. A făcut un scor mic, probabil că va avea o șansă să nu meargă la pușcărie. Dar Dragnea, dacă tot a avut un necaz, a introdus-o și pe p Gabriela Firea, pentru că și ei i se datorează acest scor mic, propunand-o ca alternativă la prezidențiale, și chiar pe Tăriceanu atât de lăudat, dar atat de slab. Dragnea e posibil să fie răsplătit pentru această contraperformanță pe care cred că a premeditat-o. Pentru că altfel nu-mi explic calmul lui", a mai adăugat consultantul.

"Infuzia de ozon numită Rareș Bogdan"

"PNL-ul au stat foarte prost inainte de infuzia de ozon numită Rareș Bogdan. Scorurile lor nici în imaginația lor nu ar fi putut să fie atât de mari. Ei sunt acum bulversați în sediul lor de la București. USR-PLUS, cu Cioloș campion. Nu e ceva de comentat aici. Evident, el închide jocul și doar niște accidente mai pot să îl scoată din postura de prezidențiabil", a spus Cozmin Gușă.

"Marele pierzător al alegerilor"

"Marele perdant pe dreapta este ALDE. Tăriceanu a mizat greșit pe oamenii lui Emil Constantinscu, Cătălin Harnagea și Dorin Marian, fostul stat paralel pe mâna căruia el s-a dat, oameni care i-au condus campania și l-au adus în această postură de neînțeles. De unde nimeni nu paria pe mai puțin de 8%, Tăriceanu se topește și nu mai devine alternativă de dreapta la prezidențiale pentru că locul său este luat de Dacian Cioloș", a mai spus Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel