Gușă dă cărțile pe față despre Rareș Bogdan: O spun pentru prima dată! Nu am fost bucuros

Cosmin Gușă a vorbit, miercuri seara, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea TV despre plecarea lui Rareș Bogdan și ce greșeli a făcut acesta după ce au trecut alegerile europarlamentare.

”Rareș a căzut pradă firii sale de a fi 'one man show'. Rareș îmi este dator, ca și alții pe care i-am lansat în carieră, și, uite, o spun pentru prima dată: eu nu am fost bucuros că Rareș a plecat pe lista PNL-ului și l-am și avertizat despre ce i se va întâmpla. Și ce i s-a întâmplat putea să nu i se întâmple, dacă mergea pe lista PNL-ului reprezentând partidul Realitatea. În alea 4-5 procente, unul l-a adus Rareș, iar 3 sau 4 le-a adus Realitatea, brand-ul Realitatea. Când merge pe stradă nu se strigă: Rareș Bogdan PNL, ci: Realitatea TV. Să nu mai mințim poporul cu televizorul! Încrederea pe care Rareș a dobândit-o de la pupitrul Realitatea TV a dat acele voturi. Dacă Rareș ar fi mers din partea altei televiziuni nu ar fi adus niciun procent”, a spus Cozmin Gușă în discuția cu Denise Rifai.

”Greșeala pe care a făcut-o Rareș, o spun, iar, în premieră, a fost dedicația pentru Klaus Iohannis aflat la ananghie. Dacă ar fi mers din partea partidului Realitatea, ar fi fost scutit de aceste umilințe pe care el le resimte, pentru că a fost umilit în interiorul unui partid al cărui mecanism nu-l cunoaște. El n-a demonstrat că este un lider și nu și-a demonstrat colegialitatea, de aceea el nu va putea fi candidat la prezidențiale”, a completat Cozmin Gușă.

Citește și: Gușă, răspuns fulminant la întrebarea lui Rifai: Tu ții la PSD?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel