Urmărește emisiunea live


Gugulan Rock Open Air Festival îşi aşteaptă fanii, la Caransebeş

Iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi, din această seară şi până duminică, la o nouă ediţie a Gugulan Rock Open Air Festival, care se desfăşoară în cartierul Teiuş din Caransebeş.

"Nu uitaţi să luaţi cu voi buna dispoziţie, pentru că vorbim de câteva zile intense, cu multe concerte, concursuri, ture cu bicicleta şi multe altele. Gugulan Rock Open Air Festival are ca principale activităţi, pe lângă concerte muzicale de cea mai bună calitate cu formaţii de artişti din ţară şi din străinătate, concursuri distractive pentru toate vârstele în timpul zilei, ture de biciclete în zona imediat învecinată a Caransebeşului, drumeţii şi vizitarea obiectivelor principale din zonă", a declarat preşedintele Asociaţiei Culturale Gugulan Rock, Cosmin Mihuţa, organizator al manifestării.

Vineri, pe scenă vor urca Lucky Thirteen, Magica, Anabioz, Domino şi Timpuri Noi. Seara va continua cu muzică acustică, la foc de tabără. Sâmbătă, iubitorii de gen îi vor putea urmări pe Terra Infernal, Times of Need, Sur Austru, Grai şi Saturnus. Toate spectacolele încep la ora 19,00.

Pentru cei veniţi din alte localităţi sau din afara graniţelor, campusul dispune de o zonă special amenajată de camping, publicul având acces la zona de catering, duşuri sau toalete ecologice.

Manifestarea este organizată de Asociaţia Culturală Gugulan Rock, în parteneriat cu Primăria Caransebeş şi Casa de Cultură "George Suru" din municipiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel