“Guess My Age – Ghicește vârsta”. Au crezut în șansa lor și au câștigat 13.000 lei

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta, Cătălina și Cosmin Savin au venit hotărâți să câștige și au plecat acasă cu 13.000 de lei.

Cu banii obținuți la show-ul prezentat de Dan Negru cei doi soți vor să-și deschidă o afacere proprie, un salon de hair-styling și masaj.

Deși debutează cu stângul, căci greșesc câți ani are Alina (22 de ani), dansatoare și prima necunoscută care vine în fața lor, Cătălina și Cosmin reușesc să fie foarte aproape în estimările lor în privința vârstei celorlalți invitați: Papa (35 de ani) din Senegal, manager la un centru de fitness, Ștefan (65 de ani), pensionar, și celebra interpretă de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița (60 de ani).

Estimare greșită

Estimarea greșită cu opt ani referitoare la vârsta lui Irinel (44 de ani), un domn care produce mobilă, are însă să-i coste nu mai puțin de 24.000 de lei.

Ulterior, Cătălina și Cosmin vor păstra banii obținuți până atunci, căci răspund corect la întrebarea “Câți ani are Laura?” (28 de ani), de meserie jongler. Și intră în finală cu 52.000 de lei. 

Datorită faptului că au ghicit din ultima încercare, din patru posibile, vârsta Antoniei, 16 ani, Cătălina și Cosmin Savin vor pleca acasă cu 13.000 de lei. 

Am spus că, orice-ar fi, o să câștig! Și m-am ținut de cuvânt!”, a spus Cosmin Savin, la încheierea jocului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel