Gușă: PSD și ALDE nu pot să meargă pe burtă. Să vină să spună

Consultantul politic Cozmin Gușă susține proiectul de amnistie și grațiere, despre care spune că ar trebui discutat cu seriozitate. 

”Nu poți restarta mediul de afaceri cu vorbe. Amnistia fiscală nu înseamnă pierdere de bani. Scoți bani din reeșalonări, din faptul că-i ierți de greșeli contabile, devii prietenos cu mediul de afaceri care începe să spere - se va vedea în mai multe angajări, mai multă încredere. Trebuie să fim prietenoși cu oamenii de afaceri”, a declarat Cozmin Gușă. Cu privire la eliberarea deținuților spune că ”noi, pedepsindu-i atât de grav și nerecuperând banii, am văduvit țara de niște contribuții. Am prieteni la pușcărie. Oameni care au intrat acolo prin vâltoarea evenimentelor. Dacă ar fi în libertate după această lecție de reeducare, ar putea să facă mult bine. Ar munci de drag. Ar fi mai buni. De ce să scoatem ce e rău din om?! Proiectul de amistie și grațiere trebuie discutat cu seriozitate pentru a restarta această țară care este în derivă. Trebuie să devenim duri după ce am iertat cu promisiunea îndreptării”.

El susține că PSD și ALDE greșesc când nu-și asumă prin vectori credibili acest proiect "de reumanizare". ”

Românii sunt un popor tolerant. Prea tolerant. Suntem în derivă politică pentru că suntem toleranți. Sunt oameni înrăiți pentru că nu li se explică. Asta e calitatea noastră. PSD și ALDE nu pot să meargă pe burtă. Să vină să spună despre acest proiect”, a mai spus Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel