Gușă: Băsescu, Geoană, Iohannis au de ce să mulțumescă Realității TV

Consultantul politic Cozmin Guşă a vorbit, în contextul momentului aniversar REALITATEA TV - 15 ani, despre rolul decisiv pe care l-a avut postul de știri în istoria politică a României din ultimii 15 ani. Chiar dacă nu a fost tot timpul echidistantă, Realitatea TV a fost tot timpul independentă, a subliniat consultantul politici, acesta susținând că cel puţin trei câştigători ai alegerilor din România au de ce să mulţumescă acestei instituții media.

"La nivel politic, Realitatea TV şi-a făcut treaba. Nu a fost echidistantă, dar a fost independentă, ceea ce a însemnat mult. Nu pot să nominalizez câştigători, decât la nivelul electoratului care se răscoală din când în când, electoratul proaspăt, electoratul inteligent.

Deşi, dacă stau să mă gândesc bine, cel puţin 3 câştigători ai alegerilor din România, domnul Băsescu în 2004, domnul Geoană în 2009 şi domnul Iohannis în 2014, au de ce să mulţumescă Realităţii TV care a rezistat presiunilor de la marea majoritate a mass mediei care era contrară şi au beneficiat câştigând alegerile. Domnii Băsescu şi Iohannis definitiv, domnul Geoană doar în România pentru că nu a reuşit să învingă în străinătate, diaspora nu se răsculase încă.

Sunt şi oameni politici care au marcat destinul României şi care au beneficiat de servicii premium, speciale, ale Realităţii TV şi ale oamenilor care au reuşit să facă din Realitatea o zonă de tipul "agenda setting", adică "ce se dă la Realitatea, aia e". În sensul că lumea are încredere în ceea ce se discută şi în ceea ce se emite la Realitatea TV. E un moment foarte important. Eu sunt şi bucuros şi emoţionat şi îi felicit pe toţi deopotrivă, telespectatori şi colegi", a declarat Cozmin Gușă într-o intervenția telefonică la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel