Groapă gunoi. Tudorache: imagini de coșmar. Zeci de mii de bucureșteni, revoltați

Scutaru Cristina / 31 iul 2018 / 14:03
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache

Primarul Daniel Tudorache a vorbit despre groapa de gunoi din Sectorul 1.

În cadrul interviului de marți de la DC News, jurnalistul Val Vâlcu i-a arătat edilului o serie de imagini care au fost trimise redacției. 

"Imaginile îmi sunt foarte cunoscute. Este o zonă din Sectorul 1. Groapa de gunoi se numește Chiajna. Inițial a fost terenul orașului Chiajna, dar între timp a ajuns la Sectorul 1. Sunt mai multe celule. (...) Nu este o groapă de gunoi, ci este un deal, are o înălțime considerabilă, poate concura cu un bloc.

În primele zile de mandat, m-am dus sus pe acea groapă, să văd cum se vede. Împreună cu ai mei colegi, am pus o presiune pe cei care administrează groapa. Pe noi ne interesează să intre în legalitate. Este o afacere. Dacă respectă legea și nu mai miroase, eu nu am nicio problemă. Am strâns 50.000 de semnături de la oamenii care reclamau mirosurile din zona de Nord a Sectorului 1. (...)  Este o bătălie, am ajuns în instanță. Proprietarul gropii a catadicsit să mă dea în judecată pe mine, cetățean al Sectorului 1, să îmi ceară daune morale de 600.000 de euro pentru că îi afectez imaginea”, a zis Daniel Tudorache la DC News.

În urma interviului acordat de către primarul Daniel Tudorache pentru DCNews, am primit un drept la replică. 

VEZI AICI dreptul la replică

Iată răspunsul complet unde puteți vedea și pozele:

Interviul integral îl puteți urmări aici.