EXCLUSIV  Grindeanu, PRIMA reacție după zvonul lansat de Ponta privind revenirea în politică

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Președintele ANCOM și fost premier al României, Sorin Grindeanu, a explicat, pentru DC News, ce planuri are din punct de vedere politic, pe fondul zvonurilor lansate de Victor Ponta cu privire la o eventuală candidatură a sa la primăria Timișoarei.   

Sorin Grindeanu se declară foarte încântat de activitatea prezentă și a exclus posibilitatea ca zvonul lansat de Victor Ponta să fie adevărat.

"Se fac în iunie doi ani de când nu mai sunt în politică și nici nu mai am de gând. Nu este de actualitate acest zvon. Mai târzi...u vom vedea ce voi decide, însă acum nu intră în planurile mele. Îmi place ceea ce fac foarte mult.

Este ceea ce am învățat în facultate. Lucrez într-un colectiv super-ok. Sunt foarte multe provocări aici, la ANCOM. Este o instituție de top și sper să rămână așa", a spus Sorin Grindeanu pentru DC News

Zvonul lui Ponta 


Victor Ponta declarase că a auzit zvonuri despre o viitoare candidatură a lui Grindeanu la primăria condusă în prezent de Nicolae Robu. "Am auzit și eu acest zvon. În acest moment, Sorin Grindeanu este președintele ANCOM. Dacă va dori să candideze, să spună domnia sa. De la PSD nu poate, că l-au exclus" a declarat Victor Ponta.

VEZI ȘI:

Alianța Vestului, decizie importantă. Robu: A votat

Patrulatera Vestului: Robu, Falcă, Bolojan şi Boc. Se semnează alianţa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel