Urmărește emisiunea live


Grindeanu, mesaj la Bruxelles despre PROTESTE

PROTESTE
PROTESTE

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, la Bruxelles, referindu-se la protestele față de modificările Codurilor penale, că respectă opinia celor care au ieșit în stradă, precizând că a înțeles mesajele acestora și că discuțiile care vizează acest domeniu vor avea loc în Parlament.

"Eu am urmărit în această perioadă toate protestele (...) și când au fost zeci de mii de oameni în fața clădirii Guvernului și acum, când nivelul protestelor s-a mai redus. Respect opinia protestatarilor, apreciez faptul că au fost proteste desfășurate în ordine, ba chiar apreciez (...) foarte mult creativitatea de care mulți dintre concetățenii noștri au dat dovadă în această perioadă. (...) Mesajele pe care le-au transmis le-am înțeles", a declarat premierul Grindeanu într-o conferință de presă la Bruxelles.

Premierul Grindeanu a avut această reacție în contextul în care a fost întrebat ce mesaj le transmite oamenilor care continuă să protesteze la București, dar și celor aproximativ 20 de persoane care au venit în fața sediului Comisiei Europene în momentul în care acesta avea întâlniri cu oficiali europeni.

Totodată, Sorin Grindeanu a subliniat că abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale este o dovadă a faptului că au fost înțelese mesajele protestatarilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel