Grindeanu îl atacă pe Dragnea: Poate vrea să întrebe dacă în Brazilia...

Foto Facebook / Sorin Grindeanu
Foto Facebook / Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea, miercuri, 5 iulie, a răspuns ironic după ce Sorin Grindeanu a depus o sesizare la CCR prin care acuză faptul că votul la moțiunea de cenzură nu a fost secret. 

„Un om care are personalitate voteză la vedere", a transmis Liviu Dragnea. „Nu am pregătirea constituțională a domnului Sorin Grindeanu, drept pentru care am rugat specialiștii să pregătească materialul", a mai spus liderul PSD.

Pe reţeaua de socializare Facebook, Sorin Grindeanu a postat următorul mesaj, în urmă cu puţin timp: „Văd că Liviu Dragnea crede că trebuie să fii constituționalist ca să știi că votul la moțiunea de cenzură e secret, cu bile! Ei bine, nu! Trebuie doar să ai un minim respect pentru lege! Ca președinte de partid, preocuparea lui Liviu Dragnea nu ar trebui să fie statul pe scări la moțiunile împotriva propriului guvern pentru a verifica votul parlamentarilor. Să îți ameninți propriii parlamentari, să faci filtre la vot, să-i obligi să arate votul care, din punct de vedere constituțional, este secret - toate acestea sunt lucruri inadmisibile. De aceea am sesizat CCR. Pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple. Poate vrea Liviu Dragnea să întrebe dacă în Brazilia votul e la vedere".

În altă ordine de idei, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că nu a spălat bani în Brazilia sau în altă ţară şi că a notificat autorităţile federale braziliene pentru a verifica în ce mod au apărut date personale pe un anumit site. "Am notificat autorităţile federale din Brazilia, prin Ambasada Braziliei de aici, pentru ceea ce a apărut pe un anumit site", a spus, potrivit Agerpres, Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel