Grindeanu și Dragnea la ceremonia lui Trump. Presa maghiară: Viktor Orban nu a reușit

Presa maghiară notează că România conduce cursa regională în cursa spre prietenia cu Casa Albă. Într-un amplu articol, maghiarii descriu vizita lui Liviu Dragnea și a premierului Sorin Grindeanu de la ceremonia de învestire a lui Donald Trump și analizează modul în care Viktor Orban a ratat o astfel de invitație. 

Vizita delegației românești de la ceremona de învestitură a lui Donald Trump a creat o adevărată controversă în Ungaria. 

Presa maghiară vorbește despre o cursă regională de intrare în grațiile noului șef de la Casa Albă, iar în articol se menționează că România este lider în acest moment, după vizita premierului Liviu Dragnea și a premierului Grindeanu de la Washington. 

Iată cum sună traducerea articolului:

"Politicienii români au început cu dreptul relațiile cu administrația Trump, ceea ce este remarcabil pentru că ei nu au spus nimic entuziasmant despre Donald Trump în campania electorală, ba mai mult, au favorizat-o pe Hillary Clinton. Se pare că spre deosebire de Viktor Orban, nu au jucat totul pe o singură mână. Prin persoana care le-a făcut invitația la ceremonia de învestire, politicienii români au un prieten în tabăra Trump, care atunci când a fost mai important a întins o mână către România. 

De cealaltă parte, Orban s-a angajat în mod public să îl susțină pe Trump atunci când șansele republicanului erau foarte mici. Cum se face că Orban nu a primit o invitație similară din partea apropiaților lui Trump, au un foarte bine plătit lobby-ist, Connie Mack, un fost congressman republican?," se arată în articolul publicat de hungaryan spectrum. 

(oar_w460)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel