Grindeanu, gafă la Buzău. Jurnalist: Nu mă miră la ce proastă organizare a fost

Sorin Grindeanu a făcut o gafă legată de vizita sa în județul Buzău unde a participat la prezentarea celui mai mare zăcământ onshore de gaze naturale descoperit de statul român în ultimii 30 de ani. Mihai Bunăziua, realizator TV, a sesizat greșeala făcută de premier.

Sorin Grindeanu a postat pe Facebook imagini de la eveniment spunând că a fost la Caragele când, de fapt, a mers în localitatea CA Rosetti.

"Armată de consilieri, miniștri, șef de Senat (Tăriceanu), șef de C. Deputaților (Dragnea) și mulți alții în jurul premierului Grindeanu, la vizita de lucru de la cel mai mare zăcământ de gaze naturale descoperit în ultimii 30 de ani. Foarte tare, mai ales că gazul ăsta nu e vândut la străini, ca până acum.

Dar... să-i zică cineva lui Grindeanu că azi n-a fost la Caragele, ci la C.A. Rosetti! Nu mă miră gafa, la ce proastă organizare și neseriozitate au fost azi. Una este complexul structural Caragele-Bălteni, așa cum este denumit obiectivul vizitat azi, alta este locația stației respective, și anume în comuna C.A.Rosetti. Caragele aparține de Luciu și este la kilometri buni distanță de locul pe care l-au "abordat", azi, mai marii noștri", a scris jurnalistul buzoian pe Facebook.

(w670)

Postarea jurnalistului Mihai Bunăziua

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel