Urmărește emisiunea live


Grindeanu dă cărțile pe față despre momentul în care a fost sechestrat de serviciile secrete, ca să-i bage mințile în cap

Sorin Grindeanu a vorbit despre momentul în care se considera, chiar și de către mama sa, că a fost sechestrat de serviciile secrete pentru a-i fi băgate mințile în cap. 

Sorin Grindeanu a fost dat dispărut, în vremea scandalului de la Palatul Victoria, o zi întreagă, vreme în care s-a vorbit despre ”sechestrarea” sa de către serviciile secrete, care l-ar fi scos din peisaj pentru a-i fi băgate mințile în cap. Deși nici mama sa nu l-a crezut, conform povestirii Oanei Zamfir, Sorin Grindeanu a mărturisit că-n acea zi, vreme de 10 ore, a fost cu soția sa care a venit la București, după o lună și jumătate în care fostului premier i-a fost greu și i-a impus acestuia să închidă telefonul în acea zi. El s-ar fi aflat cu încă un cuplu, lângă București, petrecând timp liber cu soția sa, într-o sâmbătă, conform afirmațiilor sale. 

Despre momentul în care ar fi fost sechestrat de către servicii ca să-i bage mințile în cap, Sorin Grindeanu a afirmat, la Antena 3, că ”pentru prima dată, după o lună și jumătate, a venit soția mea la București.  A plecat în aceeași zi, cu avionul de seara. Atunci, am ieșit cu o altă familie. A fost o condiție a soției mele ca 12 ore să nu avem contact, să putem sta, după o lună și jumătate, liniștiti. Am anunțat și câțiva colegi că sunt plecat cu o familie și că urma să mă întorc seara. Când am dat drumul la telefon, am văzut tot felul de scenarii.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel