Grindeanu, ANUNȚ privind impozitul pe gospodărie

Sorin Grindeanu a declarat marţi că Executivul nu intenţionează să renunţe la ideea aplicării impozitului pe gospodărie, dar a precizat că momentul şi modul în care va fi implementat sistemul vor fi decise în urma unei analize aflate în curs de derulare la Ministerul Finanţelor.

'Este o analiză pe care domnul ministru al Finanţelor, dar şi alţii trebuie să o prezinte. În niciun caz să se renunţe. Urmare a acestei analize vom alege foarte bine momentul, să ştim foarte bine plusurile, minusurile, ce avem de făcut din momentul în care implementăm acest nou sistem', a afirmat Grindeanu, după ce a participat la o întâlnire de lucru cu ministrul de Finanţe şi conducerea ANAF.

În acelaşi context, ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a precizat că 'se lucrează la impozitul pe gospodărie' şi că până la jumătatea lunii iunie va fi prezentat 'un proiect nu numai cu impozitul pe gospodărie, ci unul de modificare a Codului fiscal în întregul său'.

[citeste si]

Potrivit lui Viorel Ştefan, impozitul pe gospodărie va fi implementat în trei etape, prima începând de la 1 ianuarie 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel