Grinch există în Alaska. Jucării din lemn în valoare de 17.000 de dolari, dispărute: Ne-a furat Crăciunul!

Grinch există în Alaska. Jucării de lemn în valoare de 17.000 de dolari, furate. „Ne-a furat Crăciunul!” / Foto: Pixabay
Grinch există în Alaska. Jucării de lemn în valoare de 17.000 de dolari, furate. „Ne-a furat Crăciunul!” / Foto: Pixabay

Un cuplu din Alaska a rămas fără jucăriile realizate din lemn, iar paguba se ridică la 17.000 de dolari.

Mai știți povestea lui Grinch, personajul care încearcă să distrugă cu orice preţ Crăciunul?  Pare că există și în realitate, în statul american Alaska. Un cuplu a rămas fără jucăriile din lemn realizate cu multă migală, după ce au fost furate de persoane necunoscute, transmite Pro Tv. Paguba, spun oamenii, se ridică la aproape 17.000 de dolari.

Les şi soţia lui realizează jucării de aproape 20 de ani şi se laudă cu modele deosebite, dar acum spun că au rămas fără Crăciun pentru că cineva le-a furat munca de o viață. Cuplul tocmai ce participase la un târg pentru a-şi vinde o parte din jucării. Seara, au împachetat marfa şi au depozitat-o într-o camionetă pe care o închiriaseră. Au înnoptat la un hotel, iar dimineaţa au observat că toate jucăriile lipsesc. În atelierul lor a rămas doar o mică parte din creaţiile din lemn. 

„Când m-am trezit, am mers să pornesc camioneta, dar maşina a dispărut”, a spus soțul.

Marfa furată ar valora aproape 17.000 de dolari. Cuplul spune că vor putea reface stocul pierdut abia într-un an sau chiar doi. 

”Grinch ne-a furat Crăciunul! (...) Vă rugăm să le aduceţi înapoi! Noi din asta trăim”, a transmis soția.

Cuplul speră că poliţia le va găsi jucăriile furate. Ei au făcut și un apel la oameni rugându-i să sesizeze autoritățile dacă observă că creațiilor lor sunt vândute. Speră că vor găsi marfa înainte de Crăciun pentru a-i putea bucura pe copiii care își doreau unul dintre trenulețe, mașinile sau păpușile lor din lemn.

Târgul de Crăciun din București, cu TAXĂ de intrare și brad reutilizabil. Nicușor Dan, aka ”Grinch”, e plin de surprize

În presă, a fost denumit Grinch. Oficial, e primarul general al Municipiului București. Funcție aleasă de către cetățeni, pentru cetățeni. Nicușor Dan a dezamăgit bucureștenii. Târgul de Crăciun low-cost, din centrul Capitalei, dar și lipsa ornamentelor care să împodobească Bucureștiul, fac sărbătorile mai triste. Singurele ornamente sunt instalațiile aruncate în copaci. Pe lângă acest aspect, Târgul de Crăciun, organizat de PMB în Piața Universității, este unul cu taxă, cu acces restrâns. În schimb, oamenii se înghesuie la intrarea în târg.

care sunt totuși târgurile de Crăciun din Capitală ce pot aduce magie în sufletele bucureștenilor, mici și mari, vezi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel