Griezmann, furios cu proprii suporteri

Atacantul francez Antoine Griezmann a încheiat furios partida câştigată de Atletico Madrid în campionat cu Valencia (1-0), răspunzând agresiv propriilor suporteri.

În prelungirile jocului, francezul a preferat să calmeze jocul mai degrabă decât să încerce să înscrie un al doilea gol. Acesta a reacţionat la fluierăturile venite din tribunele stadionului Metropolitano, realimentând spectrul unei rupturi cu suporterii, care par a nu-i ierta intenţia manifestată public de a pleca la o altă echipă.

„Griezmann a făcut ce trebuia să facă, chiar dacă, şi este normal, oamenii voiau să câştigăm", a afirmat antrenorul Diego Simeone.

Griezmann, susținut de antrenor



„Jucătorii sunt cei care interpretează cel mai bine ce trebuie făcut pe teren. Griezmann nu a făcut decât ce trebuia. Chiar dacă nu a marcat şi nu a fost la finalizarea acţiunilor, el a avut posesia balonului atât cât a trebuit, fără să atace de manieră inutilă. Este un jucător extraordinar când este în formă, aşa cum este în acest moment", a adăugat tehnicianul.

Relaţiile dintre Griezmann şi suporterii săi au devenit tensionate după declaraţiile francezului privind o posibilă plecare la Manchester United, în timp ce Atletico era interzisă de la transferuri de către FIFA şi nu-l putea înlocui.

Griezmann şi-a prelungit contractul cu madrilenii până în 2022 şi şi-a cerut scuze public.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel