EXCLUSIV  Greenfield, cale acces. Daniel Tudorache, înșelat de consilierii USR. ”Efectiv vor să câștige voturi”

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost prezent la emisiunea DCNews Live

În urmă cu o lună, edilul ne povestea că proiectele importante sunt blocate în consiliul local de consilierii de la USR și PNL. 

Potrivit spuselor acestuia situația nu s-a schimbat.

Întrebat cât de bine se înțelege cu Clotilde Armand, primarul PSD a spus: ”Sper să mă înțeleg mai bine cu PNL. Adică să fie mai receptivi la anumite proiecte. E adevărat, sunt anumite proiecte care sunt într-o dispută așa, dar e mai mult o dispută pe voturi, să capteze..”, a spus acesta.

Daniel Tudorache a dat și un exemplu: ”Cred că la ultima ședință de consiliu am avut un proiect pe ordinea de zi, o hotărăre a consiliului local, privitor la o stradă din cartierul Greenfield. Noi voiam să deschidem o anumită stradă care este acum în momentul de față în parohia celor de la Ape și de la Păduri și vreau să ajungă la noi la primărie. Am solicitat și votul consilierilor USR. Au zis: ”domne, vi-l votăm dacă ne acceptați următoarele propuneri vizavi de acel proiect” și am zis vi le trec pe toate, spuneți-mi ce. Am acceptat toate propunerile, după ce le-am aprobat pe toate, USR a votat... împotrivă. Am zis: care e logica? dacă eu vă accept prin vot toate solicitările voastre vizavi de acel proiect, de ce votați împotrivă? ”Așa votăm”. (...) Ei caută să blocheze, nu înțeleg de ce, ca după aceea să spună ”noi vrem să rezolvăm problema”. Nu! Dacă ești consilier, dacă ești primar, dacă ești angajat al primăriei, trebuie să rezolvi problemele cetățenilor tăi din zonă. Sunt patru mii de cetățeni din zonă și cartierul se dezvoltă. Au o singură cale de acces, prin șoseaua Teișani. Este insuficientă pentru acest cartier. (...) Cei de la USR nu vor să facem pașii.(...) Efectiv vor să câștige voturi, dar nu îmi dau seama. Vă dați seama, să le accepți toate, cred că au fost la acea întâlnire de consiliu vizavi de cartierul Greenfield au fost cinci propuneri din partea lor de exemplu să fim de acord ca în acel cartier să fie autobuze ecologice, am fost de acord, doar să treacă.”, a declarat Tudorache pentru DCNews.

 Puteți urmări răspunsul integral în video următor:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel