Gratuitate studenți. Herjeu: Sunt sigur că EL va ajunge președintele României

George Uzun
George Uzun

George Uzun, președintele Uniunii Studenților din România, a spus că solicită Guvernului să renunțe la orice demers care să limiteze drepturile cu greu câştigate şi să se concentreze pe o finanțare adecvată a sectorului educațional.

Radu Herjeu a comentat acest subiect.

"Solicităm guvernului să renunțe la orice demers care să limiteze aceste drepturi cu greu câştigate" - spune un lider al studenților, sau așa ceva, referindu-se la intenția executivului de a repara aberația cu gratuitatea totală la tren. Nu știu cum îl cheamă, dar sunt sigur că va ajunge președintele României, la cât tupeu nesimțit are! Drepturi cu greu câștigate???#Îți_stă_mintea_n_loc”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

În urma întrunirii Comitetului Executiv Național, Ministrul Finanțelor - Eugen Teodorovici - împreună cu liderii Partidului Social Democrat au dezbătut ideea unei restructurări odată cu rectificarea bugetară. Acesta a declarat faptul că schimbările de ordin bugetar sunt luate "nu pentru că nu ar exista bani, ci pentru că sunt măsuri de bun simţ". Ca atare, Uniunea Studenților din România și Forumul Tinerilor din România consideră că astfel de măsuri ar avea un puternic impact negativ asupra calității vieții studenților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel