Gratuit nelimitat la tren pentru studenți. Mircea Badea: Mă scoate din minți! Marș mă milogule, nesimțitule!

Irina Constantin / 29 aug 2019 / 00:46

Mircea Badea a reacționat, în emisiunea ”În Gura Presei”, la subiectul unui articol publicat de DCNews.ro. 

”Pe mine chestia asta mă scoate din minți. Ce comentariu aș putea să am la această monstruozitate în afară de niște înjurături corecte?” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Realizatorul a subliniat că nu înțelege de ce ar trebui studenții să aibă gratuitate la tren, chiar și limitat. 

”Orice comentariu cred că este absolut inutil. Cred că e firesc ca un om care vrea ceva, să-l plătească, orice ar fi. Așa cum cred că un om care produce bani într-o țară trebuie să plătească impozit în acea țară, cum sunt IT-iștii. Cred că studenții trebuie să plătească bilet la tren, integral. (...) Te duci pentru tine, băi, la facultate, nu pentru mine. Hai să facem schimb de probleme, să ne văităm. De ce ar fi problemele tale problema mea? Pentru ce? Un student care se vaită că el trebuie să se ducă la cursuri... Ce mă? Marș mă de aici, milogule, nesimțitule!” a mai comentat Mircea Badea. 

Comentariul vine după de DCNews a publicat mesajul unui student care le transmite ”suferinzilor” de stat jos în tren să-și plătească biletul până când o să le placă și cartea. 

Vezi aici: EXCLUSIV GRATUITATE TREN. Student, către "suferinzii" de stat jos: Salutări de la mare. Să vă plătiți biletul până când o să vă placă și cartea