Graţiela Gavrilescu, schimb de replici cu Adrian Ursu: Sunteți de acord cu mine? Evident că nu

Graţiela Gavrilescu, schimb de replici cu Adrian Ursu: Sunteți de acord cu mine? Evident că nu
Graţiela Gavrilescu, schimb de replici cu Adrian Ursu: Sunteți de acord cu mine? Evident că nu

Viceprim-ministrul Graţiela Gavrilescu, ministru al Mediului, prezintă marţi, 31 iulie, bilanţul de activitate pentru prima jumătate a anului 2018. Înainte de eveniment, ce se va desfășura la sediul Ministerului Mediului, a avut o intervenție la Antena 3.

"Este momentul bilanțului și pentru Ministerul Mediului și pentru mine, ca ministru al Mediului. Sunt foarte multe lucruri de rezolvat în continuare. Noi am încercat să rezolvăm o parte din problemele nerezolvate de foarte mulți ani", a zis, la Antena 3, marți dimineață, Graţiela Gavrilescu.

Ministrul a vorbit și despre un program care "se referă la finanțarea, în valoare de 100 milioane euro, (...) pentru achiziționarea autobuzelor electrice sau a celor care sunt alimentate cu CNG. Circulația pe drumurile publice și în siguranță, într-un autobuz nou, și să mai fie și nepoluant – este un câștig de două ori", a declarat ministrul.

Dialog cu Ursu

"Cheltuim bani ca să avem autobuze ecologice, dar lăsăm să intre toate troacele care scot nori de fum negru în urma lor. Mintea mea – dar poate nu sunt eu specialist – nu poate să o cuprindă", a zis Adrian Ursu.

"Dar sunteți de acord cu mine? Nu sunteți, evident că nu. Aveți o mare dorință, la fel ca și mine, să trăim într-un aer nepoluat, în siguranță, în sănătate, și să ne protejăm pe noi și generațiile viitoare", a declarat ministrul.

"Aici ne întâlnim. Dorința mea cu a dumneavoastră se întâlnește", a zis Ursu. "Dar trebuie să găsim și cadrul legal care să nu poată fi contestat. Cred că sunteți de acord cu mine", a mai spus ministrul Mediului. "Categoric, dar sper că există și specialiști care să găsească, în sfârșit, soluția după ani de zile", a spus Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel