Grapini: În martie încep campania electorală. Mediul de afaceri ar prefera să rămân ministru

Maria Grapini 1
Maria Grapini 1

Ministrul IMM-urilor și Turismului, Maria Grapini, a declarat că nu poate rămâne ministru mai târziu de luna martie, pentru că începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare, acolo unde candidează pe listele USD.

„Nu pot rămâne în funcţia de ministru mai târziu de luna martie, pentru că se va intra în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Dar dacă se va face acum o restructurare a guvernului, nu mai are rost să rămân”, a spus Maria Grapini, potrivit Mediafax.

„Eu cred că un europarlamentar poate face mult mai multe. Mediul de afaceri prefera să rămân. Te acomodezi cu ei, începi nişte proiecte şi, într-un fel, te regretă când pleci”, a mai spus ministrul.

Grapini a adăugat că a comunicat în fiecare lună cu Consiliul Consultativ din Turism şi cu reprezentanţii IMM-urilor.

Maria Grapini ocupă postul de ministru din decembrie 2012. Ea declara în decembrie, la bilanţul a 11 luni de mandat, că în acest an vrea să crească numărul de turişti străini cu 50%, dar nu a amintit că în primele zece luni din acest an au fost cu doar 3% mai mulţi faţă de 2012, mai scrie Mediafax.

Ea a anunţat atunci că şi-a propus ca, în cazul în care rămâne în funcţie un mandat întreg, contribuţia turismului la Produsul Intern Brut să crească de la 1,5% la 5%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel