Grammy 2020. Billie Eilish, la 18 ani, revelaţia anului la gala Grammy

premiile grammy
premiile grammy

La doar 18 ani, Billie Eilish a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun nou artist, duminică, la Los Angeles, reuşind să se impună la o categorie la care au mai fost nominalizaţi rapper-ii Lil Nas X şi Lizzo, aceasta din urmă fiind marea favorită a galei, cu 8 nominalizări, transmite AFP. 

Adolescenta câştigase deja premiul Grammy pentru piesa anului cu melodia 'Bad Guy', precum şi pe cel pentru cel mai bun album pop cu LP-ul 'When We Fall Asleep, Where Do We Go?'.

Tânăra nu avea decât 17 ani când au fost anunţate nominalizările pentru premiile Grammy, la sfârşitul lunii noiembrie. Artista californiană a primit 6 nominalizări la această gală Grammy şi a devenit cea mai tânără artistă aflată în competiţie la cele patru categorii majore ale evenimentului.

Piesa 'Bad Guy', lansată în luna august a anului trecut, a făcut din Billie Eilish prima muziciană născută în anii 2000 care a ajuns în vârful Topului 100 Billboard, detronându-l pe Lil Nas X care a ocupat 19 săptămâni această poziţie cu hitul său 'Old Town Road', potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel