Urmărește emisiunea live


Grațiere. Macovei, cerere urgentă pentru ministrul Justiţiei

Monica Macovei îi cere ministrului Justiţiei, Florin Iordache, să retragă cele două OUG privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, argumentând că 'adevărata' consultare publică a avut loc duminică seară, prin ieşirea a 100.000 de români în stradă.

'Adevărata consultare publică a avut loc în stradă: peste 100.000 de români au spus 'nu' graţierii şi modificării Codurilor din justiţie. Ministrul Iordache are de făcut un singur lucru: să ia act de cerinţa celor peste 100.000 de români care au ieşit duminică seara pe străzi în mai multe oraşe din ţară şi să retragă cele două Ordonanţe de urgenţă', afirmă Monica Macovei, într-un comunicat transmis Agerpres.

În opinia acesteia, 'oamenii nu se mai lasă păcăliţi, au înţeles clar că scopul OUG-urilor este să îi scape pe politicieni şi pe oligarhi de închisoare şi de viitoare pedepse'.

'Oamenii au înţeles clar că principalul beneficiar al celor două ordonanţe este Dragnea, că Voiculescu abia aşteaptă să iasă din închisoare, că Tăriceanu, Ponta, Şova şi mulţi alţii vor să scape de dosarele penale pe care le au şi că toţi politicienii care au furat şi prietenii lor vor să rămână cu averile obţinute ilegal neatinse', susţine Macovei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel