Gorj: Trei bărbaţi reţinuţi după ce ar fi participat la răpirea unei minore de 15 ani

Trei bărbaţi au fost reţinuţi, luni, de poliţişti în legătură cu răpirea unei minore de 15 ani din comuna gorjeană Ţânţăreni, informează reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

'În seara zilei de 26 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Ţânţăreni, despre faptul că persoane necunoscute ar fi luat-o cu forţa pe fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani şi au plecat cu un autoturism spre judeţul Dolj.

Având în vedere cele sesizate, la nivelul IPJ Gorj a fost constituită o echipă operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj şi Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti, care, din cercetările efectuate în cauză, au reuşit cu operativitate identificarea, atât a minorei, cât şi a celor cinci bănuiţi, fiind trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani şi doi minori, de 15, respectiv 17 ani, toţi din comuna Ţânţăreni', informează sursa citată.

Faţă de cei trei bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate in mod ilegal. Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar marţi cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel