Gorj: Bărbat reţinut pentru lovire în urma unui scandal între căutătorii de trufe

Un bărbat de 34 de ani, din Bumbeşti Jiu, a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe, după ce a agresat un tânăr de 24 de ani, dar şi pe tatăl acestuia, în urma unui conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, altercaţia având loc într-o pădure din comuna Bengeşti Ciocadia.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, alte cinci persoane au fost duse la audieri. 'Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză şi au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 34 de ani, din Bumbeşti Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, judeţul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale. De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au mai identificat alţi cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenţi în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbaţi, de 24 şi 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara', se arată în comunicatul postat joi pe site-ul IPJ Gorj.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengeşti Ciocadia, unde desfăşura activităţi de colectare a ciupercilor (trufe), împreună cu fiul său, de 24 de ani şi un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la faţa locului cu autoturismele de teren. În urma altercaţiei, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel