Gorghiu: Orice promisiune a lui Dragnea se lovește de această întrebare

Alina Gorghiu, într-un interviu acordat luni, l-a criticat pe Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea uită că este reprezentantul acelui partid care nu-şi doreşte o Românie a şanselor egale, întreţine o Românie a privilegiilor pentru cei puţini şi foarte bine conectaţi la resursele administraţiei. Luaţi ca exemplu judeţele administrate de liberali şi faceţi o comparaţie superficială cu cele care sunt conduse şi ocupate de pesedişti de-a lungul vremii.

[citeste si]

Veţi vedea foarte clar această diferenţă că sunt acele judeţe conduse de liberali, dezvoltate şi care au nivel de bunăstare ridicat şi acele judeţe, cum este Teleormanul, condus de Liviu Dragnea 12 ani, care a fost transformat într-un pol al sărăciei din România. Orice promisiune pe care o lansează în această campanie electorală se loveşte de întrebarea de ce, domnule Dragnea, abia după 11 decembrie? PSD este un sistem care nu poate reprezenta viitorul, este o ipostază a stagnării şi un partid care a ţinut România pe loc".

Alina Gorghiu precizează că "primul-ministru nu va fi parte activă a acestei campanii electorale, el îşi va finaliza mandatul la Palatul Victoria şi îşi va duce spre final, în măsura în care mai este timp, proiectele pe care le-a început. Campania electorală a PNL se va derula cu cei care sunt pe listă, cu activul nostru de partid", scrie RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel