Gorghiu, gest extrem de față cu Juncker. ”De neacceptat”

Liberala Alina Gorghiu vrea să protesteze, joi, la ședința de plen a Parlamentului, la care va fi prezent și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. 

Gestul Alinei Gorghiu ar urma să fie făcut dacă preşedintele PSD Liviu Dragnea nu va lua atitudine faţă de gesturile făcute marţi de deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa.

”Sunt parlamentari şi parlamentari. Sunt oameni şi oameni, dar astăzi, în plenul reunit al Parlamentului, eu n-am văzut un om care să aibă discernământ şi bun simţ. Mă iertaţi că folosesc cuvinte tari, dar acel coleg deputat de la PSD a scăpat frâul din mână. A folosit un limbaj pe care nu vreau să îl reproduc, a făcut gesturi pe care nu-şi permite nimeni să le reproducă pentru că ar fi anormal. A dus imaginea Parlamentului undeva unde putem să facem lejer comparaţia cu troaca porcilor. Eu sper că mâine, colegul său de partid, care conduce partidul (...) să anunţe public că îi atrage atenţia şi fie îl scoate de la lucrările Parlamentului o bucată de vreme, fie îi retrage sprijinul politic, habar nu am ce... dar omul acesta de când a început sesiunea parlamentară tot aşa reacţionează. Bun, una e să fi misogin, să fi prost crescut, dar să te porţi în plenul Parlamentului cum s-a purtat seniorul Balcabaşa, mie mi se pare de neacceptat. (...) Iar dacă nu, joi va fi un moment foarte bun de protest, să vadă şi domnul Juncker cam ce se întâmplă în Parlamentul României”, a afirmat Alina Gorghiu la Parlament.

”Omul acesta în Parlament să fie din rău în mai rău”

Ea speră să găsească sprijin în această acţiune "măcar de la doamnele din Parlament" pentru a-i cere lui Liviu Dragnea să reacţioneze.

”Nu e târziu să reacţioneze, pentru că mai avem trei ani şi jumătate din această legislatură şi cu omul acesta în Parlament să fie din rău în mai rău. O să mă consult cu colegii mei de partid, cu colegele de la alte partide să vedem ce putem face, dar nu poate rămâne nesancţionat acest gest. Chiar nu poţi să treci mai departe (...) Încă mă gândesc că domnul Dragnea va reacţiona şi va spune că aşa ceva este impardonabil”, a adăugat Gorghiu.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a făcut marţi, de la tribuna Parlamentului, semne obscene în timpul dezbaterilor pe modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor cu privire la comisiile de anchetă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel