Gorghiu, atac la Dragnea: Avocatul Poporului să se autosesizeze

Alina Gorghiu a acuzat implicarea lui Liviu Dragnea în Guvern. Potrivit acesteia, președintele Camerei Deputaților ”dă ordine” și ”intră cu bogancii în activitatea Executivului” fapt pentru care Avocatul Poporului ar trebui să se autosesizeze.

”Spectacolul dat de Liviu Dragnea, victima absolută, omul care pare că nu a înțeles că a câștigat alegerile și trebuie să se comporte ca atare, e zi de zi mai obscen.

Însă ce pare să nu deranjeze pe nimeni din PSD-ALDE, este ingerința permanentă a lui Liviu Dragnea în treburile Guvernului. Avocatul Poporului, care face tumbe zilnice pentru PSD, chiar nu simte că ar trebui să se autosesizeze?!

I-a dat ordin doamnei de la Interne să retragă jandarmii de la sediul PSD, iar doamna s-a conformat. Nu-i convine proiectul de buget, îl modifică la partid, și nu în ședințe la Guvern. Prezența șefilor de instituții, cu care zice domnul Dragnea că a negociat bugetele prin cotloanele socialiste, inclusiv bugetele din domeniul securității sau sistemul judiciar, chiar se justifică?!

Sau domnul Dragnea intră cu bocancii în activitatea Executivului doar pentru că poate și nimeni nu-i spune "până aici"?! De aceea ai nevoie de o insituție în România care să mai și sesizeze genul acesta de abuz”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel