Google+ se închide. Comunicat oficial

Mihai Ciobanu / 02 feb 2019 / 13:06
Google
Google

Utilizatorii serviciului Google+ au primit un mesaj prin care sunt informaţi că acesta se va închide. 

Iată ce informaţii a transmis Google utilizatorilor Google plus: 

În decembrie 2018, am anunțat decizia de a închide versiunea Google+ pentru consumatori în aprilie 2019, din cauza gradului scăzut de utilizare și a dificultăților pe care le presupune menținerea unui produs de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Îți mulțumim că ai folosit Google+ și dorim să îți spunem care sunt pașii următori, de exemplu, cum să descarci fotografiile și alt conținut.

Pe 2 aprilie, contul tău Google+ și toate paginile Google+ pe care le-ai creat vor fi închise și vom începe să ștergem conținutul din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor. Poți să descarci și să salvezi conținutul, însă trebuie să faci acest lucru înainte de luna aprilie. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup în Google Foto nu vor fi șterse.

Ce se întâmplă cu conţinutul încărcat pe platformă

 

Procesul de ștergere a conținutului din conturile Google+, Paginile Google+ și Arhiva de albume pentru consumatori va dura câteva luni, iar conținutul poate fi disponibil în această perioadă. De exemplu, este posibil ca utilizatorii să vadă în continuare anumite părți ale contului lor Google+ prin intermediul jurnalului de activități și ca anumit conținut Google+ pentru consumatori să rămână vizibil pentru utilizatorii G Suite până la ștergerea versiunii Google+ pentru consumatori. Începând din 4 februarie, nu vei mai putea crea noi profiluri, pagini, comunități sau evenimente Google+.

Vezi şi: Premieră în România. Lazăr: Toată lumea a rămas şocată

S-a închis autostrada A2, Bucureşti - Constanţa. Trafic deviat