Standul Google de la CES, închis din cauza... ploii

Gigantul tehnologic Google nu şi-a putut deschide standul în ziua inaugurală a CES din cauza... ploii.

Deschiderea celui mai mare salon de tehnologie din lume destinat marelui public, Consumer Electronic Show, a fost afectată de ploaie torenţială, făcând gigantul în tehnologie Google incapabil să-şi deschidă standul în prima zi a târgului.

Se aşteaptă ca expoziţia anuală din Las Vegas, care a început marţi, să primească peste 170.000 de vizitatori, relatează Press Association.

Cu toate acestea, compania Google - care expune pentru prima dată la acest târg - nu a putut să-şi deschidă standul în aer liber, după ce a fost inundat parţial de ploi torenţiale.

Apă picurând de pe acoperiş a fost raportată şi în alte părţi ale salonului expoziţional din Las Vegas. Compania a făcut cunoscut incidentul pe social media, menţionând că a recurs la ajutorul său virtual, Google Asistent, pentru a verifica prognoza meteo.

"Hei, Google, cum va fi vremea la Las Vegas mâine?", se putea citi într-o postare pe contul de Instagram al companiei.

"Câteva picături de apă la #CES2018 nu ne pot împiedica pentru mult timp să ne jucăm - rămâneţi pe frecvenţă pentru mai multe vizionări de pe Google Assistant Playground".

Potrivit revistei Las Vegas Review, ploaia care a căzut a pus capăt unei secete record de 116 zile pentru oraş. Organizatorii expoziţiei, Consumer Technology Association (CTA), nu au comentat incidentul, dar directorul executiv Gary Shapiro a salutat deschiderea evenimentului care va ţine patru zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel